Despre noi

Studio Creativ s-a născut din dorința de a oferi copiilor și adulților o modalitate de apropiere directă de artă și de cultura vizuală, prin programe variate, cursuri de pictură, ateliere de creație și cursuri de actorie.   Educația vizuală, noțiunile de istoria artei, practica artelor vizuale și actoria de pot fi însușite într-o modalitate relaxantă și jucăușă, atât de către copii cât și de către adulți.

Vă propunem activități care stimulează creativitatea, simțul critic și dezvoltarea abilităților artistice ale fiecăruia.  Arta poate fi mai mult decât un hobby, contribuind la definirea stilului nostru de viață, încă de la vârstele cele mai fragede.

Coordonatori cursuri și ateliere Studio Creativ

 

20170830_084724

Doina Anghel – fondator  Studio Creativ este istoric de artă, absolventă a Universității Naționale de Arte, București, cu o experiență de peste zece ani în educația vizuală și cercetare. A coordonat proiecte culturale, cursuri, ateliere și programe pentru copii și adulți la Muzeul Național de Artă al României, la Muzeul Național de Artă Contemporană, Librăria Cărturești,  Fundatia Lowendal etc.

 

 

 

george

 

George Sidoreac – fondator Studio Creativ este arhitect peisagist şi grafic designer. Coordonează programe şi ateliere pentru copii de peste cinci ani, este iniţiatorul programului Workshop de carte, pentru copii şi părinţi desfăşurat în cadrul atelierelor de weekend la Studio Creativ.  

 

 

lea_foto

 

Lea Rasovszky este absolventă a Universitătii Naționale de Arte București, activând atât ca artist vizual cât și ca organizator de expoziții și evenimente culturale. O dimensiune importantă a activității Leei constă în promovarea experimentului artistic ca demers educațional și de asemenea, a artei ca formă de implicare socială.Lea a coordonat programe educative, ateliere pentru copii și adolescenți la Muzeul Național de Artă al României.

 

 

elaEla Ionescu – este actriță. A absolvit UNATC, în 2003, la clasa profesor Mircea Albulescu. O puteți vedea la Teatrul Bulandra, în spectacolele Arlechino moare? și Pescărușul, spectacole realizate în cadrul Laboratorului de noapte. In 2014 a fost nominalizata la Premiile Gopo, pentru rolul din lung-metrajul La limita de jos a cerului în regia lui Igor Cobileanski. In film a mai colaborat cu Dan Pița, Ioan Cărmazan, Sergiu Nicolaescu. A jucat în spectacole pe scena Teatrului Act, Teatrului de Comedie,  Teatrului Nottara, dar și în numeroase producții independente. In televiziune a făcut parte din distribuția serialului Gașca, difuzat pe KanalD.

 

 

Leave a comment